In- Verkoop

Inkopen doen wij door heel Europa, hierdoor hebben wij een groot gebied waar binnen wij relaties hebben opgebouwd en vele mogelijkheden om verschillende merken tegen de beste prijzen te kunnen aanbieden.

Wij kopen en verkopen enkel bij en aan Autobedrijven.
Ons streven is werken aan een langdurige relatie.
Een langdurige relatie is immers: duidelijkheid, helderheid, flexibiliteit, zekerheid en transparantie.

Als wij een auto aanbieden doen wij dit altijd transparant en zonder verrassingen achteraf. Door onze kleinschaligheid en korte lijnen kunnen wij perfect inspelen op de huidige vraag.

Als betrouwbare partner streven wij naar kwaliteit en accuratesse

Kernwoorden: Duidelijk / Helder / Transparant / Europa / Langetermijnrelatie / Flexibel / Vraag en Aanbod

Betrouwbare partners:

Voor diensten en werkzaamheden die wij uit handen geven hebben wij betrouwbare partners geselecteerd waarmee wij samenwerken. Door continue met onze partners in gesprek te zijn en daar nodig te controleren blijft bij ons kwaliteit en service vanzelfsprekend

In de huidige tijd is importeren van auto’s niet meer weg te denken, wij zijn al jaren gespecialiseerd in het importeren van auto’s en het begeleiden bij import.

Door de vele wetgevingen, regels en verschillende methodes om de aangekochte auto’s te importeren, hebben wij ons van A tot Z gespecialiseerd in dit traject en hebben dit volledige proces in eigen hand. Aankoop, transport, import en verkoop is JMR Auto.

Door professioneel en accuraat te werken met onze buitenlandse relaties geven wij ook daar vertrouwen om aan ons te kunnen verkopen. Na transport importeren wij direct, voldoen aan alle fiscale heffingen waardoor registratie in Nederland na enkele dagen aantoonbaar is.
Kernwoorden: Europa / Betrouwbare contacten / Import in eigen hand / Kilometer registratie / Transport / RDW / Kennis / Ervaring